Polaris komt met de Sportsman 570 Agri Pro Edition

Na de wereldwijde lancering van de nieuwe Sportsman 570 in 2021 heeft Polaris verschillende modellen geïntroduceerd om aan de behoeften en stijl van elke rijder te kunnen voldoen. Hieronder valt ook de nieuwe Sportsman 570 EPS Agri Pro Edition.

De Agri Pro Edition is specifiek ontworpen als het ultieme landbouwgereedschap. Met een groot aantal innovatieve en nieuwe functies die het gebruikersgemak verder verbeterd hebben.

Sportsman 570 EPS Agri Pro Edition

De Sportsman 570 EPS Agri Pro Edition is als enige editie geïntegreerd met de Polaris Ride Command-app. Hiermee kan er gebruik gemaakt worden van GPS en daarnaast is er de mogelijkheid om een snelheidsbegrenzer te gebruiken. De snelheidsbegrenzer kan men programmeren met behulp van geofencing-technologie. Dit heeft als voordeel dat er een snelheid voor binnen en buiten een afgebakend gebied ingesteld kan worden. Dit betekent dat werkzaamheden die met een lage snelheid uitgevoerd zijn, zoals maaien, slepen, ploegen of spuiten allemaal ingesteld kunnen worden binnen een bepaald omheind gebied. De Ride Command-app is nu beschikbaar met een groter bereik voor grotere gebieden en eenvoudig te verbinden met de quad.

Wielen en banden

De Agri Pro-editie is gebouwd om lang mee te gaan en is voorzien van 12-inch stalen wielen met 25-inch Carlisle-banden. De voor- en achterdragers zijn van metaal voor een goede duurzaamheid. De carrosserie is verkrijgbaar in de kleur Sage Green.

Verbeterde rijervaring

Elektrische stuurbekrachtiging (EPS) en een geheel nieuw en verbeterd motorremsysteem (EBS) zijn standaard op de Sportsman 570 Agri Pro Edition van 2021. De EBS is ontwikkeld om een ​​meer gecontroleerde rijervaring mogelijk te maken, ongeacht het terreintype. Daarnaast is er een nieuwe koppeling voor soepele inschakeling bij lagere snelheden. Dit is ideaal voor taken waarbij precisie op de boerderij nodig is. Bijvoorbeeld achteruitrijden naar een aanhanger of navigeren door strakke poorten.

Nieuw ontwerp

Het volledig geüpgradede Sportsman 570-model is vanaf de herfst bij de dealers verkrijgbaar. De Sportsman 570 heeft van voor tot achter een nieuw, gedurfd ontwerp. Nieuw is onder andere de op het stuur gemonteerde pod met een geïntegreerd LED-werklicht en een ingebouwde batterijoplaadpoort. Er zijn LED-koplampen met geïntegreerde richtingaanwijzers en een geheel nieuwe carrosserievorm met scherpere, agressievere lijnen. De nieuwe en krachtige 18AH-batterij is verplaatst naar onder het voorrek voor gemakkelijke toegang. Ook zijn er veel nieuwe componenten met verbeterde duurzaamheid en veerkracht, waaronder de nieuwe en afgedichte ophangingsbussen, remleidingen en A-armen, en een volledig verzegelde contactschakelaar.

Bron: Polaris

%d bloggers liken dit: