Opening nieuwe bedrijfsgebouwen Van Haute op 9 december

De huidige bedrijfsgebouwen van Van Haute in het Zwaarveld in Hamme (Dendermonde) waren al een tijdje te klein. De firma kende de afgelopen jaren een sterke groei met zowel een eigen import-programma als dealerschap in zowel land- en tuinbouw als constructiemachines. Daarom werd een nieuw bedrijfsgebouw opgetrokken in dezelfde industriezone. De opening van deze nieuwe locatie vindt plaats op 9 december.

Van Haute ontstond 110 jaar geleden, in 1908, als handel in gewasbeschermingsmiddelen en klein landbouwmateriaal. Doorheen de 110-jarige geschiedenis van het bedrijf groeide het uit tot een toonaangevende firma in de sector. Behalve dealer van onder meer Claas, Beco, Geringhoff, John Deere, Lemken, Maschio Gaspardo, Mc Hale en Vaderstad is Van Haute ook importeur van verschillende merken in de constructiesector. Enkele namen die hier in het oog springen zijn CAT, Kramer, Giant, Attec, Rotar en Beco. Op de nieuwe locatie is er ruimte voor de verkoopafdeling met ruime showroom en de opslag voor machines. Op de oude locatie blijven werkplaats en magazijn.

Op 9 december is het de opening van de nieuwe locatie, tussen 9 en 14 december is iedereen welkom om een kijkje te nemen, en dat tussen 10 en 18u.

%d bloggers liken dit: