Nieuwe Joskin Modulo2 Hydro-vacuum

JOSKIN vult zijn gamma rioleringswagens aan met 4 nieuwe modellen die geschikt zijn voor onder meer septische tanken efficiënt te ledigen, zelfs als ze niet eenvoudig te bereiken zijn. De hogedrukpomp ontstopt en reinigt de drainleidingen en andere leidingen.

De gegalvaniseerde tank is gescheiden in twee afzonderlijke delen (water/modder). Ieder model heeft ook een watertank (van 1.500 l of 2.000 l) en een opslagcapaciteit van 6.900 l, 8.500 l of 12.000 l modder. Deze rioleringswagen is uitgerust met een vacuümpomp met hoog zuigvermogen dankzij de DL 150 lobbenpomp (15.000 l lucht/min) aangedreven door aftakas, die continu en lang kan draaien en een hogedrukpomp met een vermogen van 40 l/min bij 120 bar (90 l/min bij 120 bar als optie). Deze plunjerpomp wordt hydraulisch aangedreven vanuit de trekker.

Verder is de Module2 Hydro-Vacuum uitgerust met 4 x 3 m slang (Ø 100 mm) met snelkoppeling, een reinigingslans met 10 m slang, een handbediende (hydraulische als optie) haspel met 50 m van, 1/2″ slang met spuitkop en een Ø 850 mm mangat.

Talrijke opties zijn beschikbaar, zoals een nalopende of gedwongen stuuras, een luchtremsysteem, een waarschuwingssignaal voor het niveau van hoge druk water, of een opbergkoffer.

De Hydro-Vacuum zijn volledig gegalvaniseerd aan de binnen- en buitenzijde en zijn ontworpen volgens de gestandaardiseerde technieken van de Modulo2 mengmesttanks. De tank, met een binnenschot om water en modder af te scheiden, wordt op een integrale wieg gelast (op zijn lengte en breedte), waarop alle trekspanningen geconcentreerd worden. De dwarsgeveerde dissel verhoogt het rijcomfort. De 10000MEB en 14000MEB modellen zijn uitgerust met een JOSKIN Roll-Over boggie met parabolische veerbladen (1.3500 mm), die ideaal is voor lange verplaatsingen. Voor de klanten die een materiaal voor intensief gebruik willen, heeft JOSKIN een gamma rioleringswagens met kipsysteem en een nog efficiëntere hogedrukpomp.

%d bloggers liken dit: