Keestrack

Alles begon voor Kees Hoogendoorn en zijn vrouw Annet Schoenmaker in 1988 met een handelsbedrijf in bouwmachines. Dit bedrijf werd dan uitgebreid naar breek- en zeefmachines, wat dan uiteindelijke leidde tot het idee van de zeefmachine met directe toevoer. In 1996 werd dan de eerste eigen zeefmachine gebouwd en werd er meteen ook gewerkt aan de ontwikkeling van mobiele percussiebrekers. In 2010 heeft Keestrack OM overgenomen en zo kwam er een volledige serie kaakbrekers in het assortiment van Keestrack bij.

Door middel van een volledig geïntegreerd klantenserviceprogramma bied Keestrack de juiste ondersteuning op de juiste moment en de juiste plaats aan. Dit is nodig omdat breken en zeven zwaar werk is. In deze omstandigheden komen zelf de sterkste machines onder druk te staan. Dit is niet de enige service die Keestrack biedt na de aankoop. Door een goede ontwikkeling van de machines kan er na de aankoop heel wat kosten bespaard worden. Door het aanbieden van Diesel/ Elektrische aandrijvingen, kunnen elektrisch aangedreven modellen tot 70% kosten besparen als ze aangesloten zijn op de netstroom. Daarnaast wordt door gebruik van grote voorzeven de vorm van het product geoptimaliseerd. Hierdoor wordt slijtage in de breker geminimaliseerd.

Via de analysesoftware Keestrack-er kan je op afstand controleren waar jouw machine zich bevindt en de aspecten hiervan. Er kunnen updates van de software worden doorgevoerd, diagnosetesten voor alle onderdelen kunnen uitgevoerd worden en het onderhoud kan gepland worden. Het is zelf mogelijk om de machine een bepaald grondgebied toe te kennen, komt deze dan buiten de grenzen van dit grondgebied, dan wordt de machine automatisch uitgeschakeld.

keestrack.com


Nieuws

Meer nieuws van Keestrack


 

Keestrack

BrekersStackersZevenAlle productenOnderdelen en serviceGebruikte machines


Keestrack in beeld


Neem contact op met Keestrack

Wil u graag uitgebreid informatie over Keestrack? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in.

Adres Keestrack N.V. – Taunusweg 2,  3740 Munsterbilzen (B)
T.:  +32 (0)89 51 58 51 – E.: info@keestrack.net – www.keestrack.com


%d bloggers liken dit: