Infratech en Matexpo lanceren nieuwe vakbeurs: Techni-Mat

Woensdag 21 november werden pers en partners uitgenodigd in Kortrijk Xpo voor de voorstelling van de nieuwe vakbeurs Techni-Mat. De beurs concentreert zich op technieken en materialen voor infra en ruwbouw en kwam tot stand door de stijgende vraag uit de bouwsector naar zo’n soort beurs.

 

Infratech en Matexpo slaan de handen samen

Infratech is een toonaangevende beurs voor de volledige Nederlandse infrasector. De beurs trekt om de 2 jaar meer dan 20.000 intraprofessionals naar Rotterdam Ahoy. Daarnaast is Matexpo de grootste bouwmaterieelbeurs in de Benelux. Ook deze beurs trekt elk jaar 1500 merken en meer dan 40.000 bouwprofessionals vanuit de hele wereld naar de expo in Kortrijk. Gregory Olzewski, Managing Director Matexpo, en Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager Rotterdam Ahoy zijn het erover eens: de expertise en know-how dat ze met hun team in huis hebben, moet de ambitie wel verder strijken dan de beurs Matexpo en Infratech alleen.

Doelpubliek

Techni-Mat zal een nieuw concept zijn voor alle spelers binnen de infra en ruwbouw. Specifiek richt de beurs zich op aannemers uit de algemene bouw en wegenbouw, technisch directeurs, aankopers, calculatoren, werf-en projectleiders, algemene directie, overheden en private opdrachtgevers. Voor dit doelpubliek zullen ongeveer een 100-tal standhouders klaar staan tijdens deze twee-daagse beurs. De standhouders zijn fabrikanten en exclusieve verdelers van bouwmaterialen voor infra en ruwbouw, gespecialiseerde aannemers, studiebureaus en branche organisaties.

Praktisch

De beurs zal doorgaan op 25 en 26 maart 2020 in hal 5 van Kortrijk Xpo. Voor de exposanten en bezoekers zal het geslaagde concept van de demo days, die in september dit jaar georganiseerd werd door Matexpo, doorgetrokken worden naar Techni-Mat. Er zal een all-in concept zijn voor elke standhouder. Dit houdt in dat elke stand uniform zal worden opgebouwd met een mooie uitstraling en dat meubilair en catering ook voorzien wordt door de Techni-Mat zelf.

%d bloggers liken dit: