DAF Trucks België is op zoek naar de beste chauffeurs van België en GH Luxemburg

Wie zijn de beste chauffeurs van België en GH Luxemburg en wie is de beste van Europa en daarbuiten? De DAF Driver Challenge 2019 zal dit de komende maanden bepalen. De wedstrijd, die in meer dan 28 landen gehouden wordt, zal eindigen in een spectaculaire finale in september, wanneer wordt gestreden om de titel “International DAF Driver Champion 2019”.

Een goede chauffeur stimuleert zijn truck tot maximale prestaties. Hij/zij weet hoe je een maximale prestatie haalt uit ieder druppel brandstof, hoe je de vracht veilig en tijdig vervoert op drukke tijden, en hoe je de truck in top conditie houdt. Tegelijkertijd begrijpt een goede chauffeur de verkeersregels uitstekend, neemt ladingsveiligheid serieus en past zich makkelijk aan aan alle weersituaties en ieder voertuigtype. Met andere woorden, een excellente trucker is een echte vakman of -vrouw.

 Onderscheidende factor
De DAF Driver Challenge bestaat uit 3 rondes: het begint met de inschrijving, waarbij de chauffeur zichzelf introduceert en uitlegt waarom hij/zij een waardige deelnemer is. Chauffeurs kunnen zichzelf inschrijven of genomineerd worden door collega’s, familie of de dealer, op https://drivers.daf.com/nl-be . De tweede ronde is een online test waaruit de beste presteerders uitgenodigd worden voor de landelijke finale op zondag 23 juni. Toewijding, vaardigheden en passie zijn hierbij de onderscheidende factoren. De Belgische en Luxemburgse kampioenen worden uitgenodigd voor de internationale finale op 28 en 29 september op het Goodyear Testterrein in GH Luxemburg.

Een wedstrijd voor iedere trucker
Deelname aan de wedstrijd is uiteraard voor alle chauffeurs, ongeacht het merk waar hij/zij in rijdt.

 

%d bloggers liken dit: