Bergerat Monnoyeur opent nieuwe vestiging

Op donderdag 31 mei opende Bergerat Monnoyeur feestelijk hun nieuwe vestiging te Antwerpen, waar voortaan het onderhoud en herstel van Cat-machines uit deze regio zal gebeuren. Tot nog toe waren er vestigingen te Overijse, Izegem en Herstal. De bijkomende Antwerpse vestiging zorgt dat deze regio vlotter bediend wordt van service en onderdelen. Bijkomend betekent het voor de klanten uit de regio minder forfaitaire verplaatsingskosten en kortere hersteltijden.

Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om aan de genodigden de nieuwste modellen uit de ‘Next Generation graafmachines’ te tonen, zoals deze Cat 323.

De nieuwe uitvalsbasis aan het Straatsburgdok-Zuidkaai, nabij het havenhuis, beschikt over een ruime, volledig uitgeruste werkplaats van 2.000 m², laad-en losplaats voor machines, en ruime kantoren. Manager Tom Letens, inspecteur Serge Stefens en dispatcher Jochen Noppens staan samen met hun ploeg van 10 techniekers in voor de service. Bedoeling is dat de service afgestemd wordt op de lokale noden met een korte reactietijd, en een vlotte en persoonlijke communicatie.

 

 

Luc Vande Ginste

%d bloggers liken dit: