1e editie Demo Days was een groot succes

Een stralende zon, een unieke locatie, meer dan 80 graafmachines, 20 vrachtwagen en verschillende breek- en zeefinstallaties zorgde dat afgelopen weekend meer dan 3800 bezoekers afzakten naar Demo Days in Braine-l’Alleud. Dit was ruim boven de doelstelling van de organisatie, die 3000 bezoekers had vooropgesteld.

Een uniek evenement, zo kan men Demo Days in de oude zandgroeve van 50.000m² beschrijven. Door de ideale ondergrond van zand en de droge omstandigheden konden de bezoekers op het evenement zelf heel wat merken op het zelfde moment testen in de ideale werkomstandigheden. Iets dat heel wat bezoekers, waaronder veel machinisten, aansprak.  Daarnaast waren de exposanten ook heel enthousiast over de beurs. Elke stand was gelijk ingericht en daarom lag ook de focus op de machines die men kon testen op de terreinen.

Ook voor Terra was het een succesweekend. Het magazine kende een vliegende start en wij konden ook rekenen op heel wat positieve reacties uit de sector. We verdeelden maar liefst 1600 magazines doorheen het volledige weekend!

%d bloggers liken dit: